Tampondruk, de meest flexibele method e voor het personaliseren van promotionele producten

Een van de personalisatiemethodes die Samdam momenteel  aanbiedt op de promotionele markt is onder andere tampondruk (ook wel tampografie genoemd). Later geven wij meer gedetailleerd info hierover.

Tampondruk promotiemateriaal sport paddle door middel van

Tampondruk promotiemateriaal sport paddle door middel van

Gepersonaliseerde snoep doos refill

Gepersonaliseerde snoep doos refill

 

 

 

 

Read More

De mythes wat betreft promotionele items, een woordje uitleg

In de marketing wereld  zijn er meerdere mythes wat betreft gepersonaliseerde merchandise.  Marketing specialisten kunnen deze mythe van mijlenver herkennen maar negeren deze en nemen ze voor wat ze werkelijk zijn: mythes.

Helaas zijn er ook anderen die deze mythes voor waar nemen ook al is het tegendeel bewezen.  Uiteindelijk kiezen deze mensen er niet voor om promotionele items op te nemen in hun marketingcampagne.  Met als resultaat dat ze een belangrijk marktsegment verliezen.  We hebben de meest gekende mythes geïdentificeerd lichten graag toe waarom deze niet correct zijn.

mythes-promotionele-merchandising

Mythes met betrekking tot promotionele merchandising

Read More

Bedrukken van promotionele producten door middel van sublimatie

Dit jaar introduceerde Samdam een nieuwe personalisatiemethode in zijn portfolio van personalisatietechnieken: sublimatie.  Deze methode kan gebruikt worden voor exacte, hoge kwaliteitsbedrukking van gedetailleerde logo’s, ontwerpen en foto’s op verschillende types promotionele producten.

Sublimatie is een snelle drukmethode die ingezet kan worden  als een  ingenieuse personalisatiemethode  foto’s kunnen gedrukt worden op diverste materialen.  Dit proces wordt mogelijk gemaakt door middel van een inkjetdrukmachine.

Door de aankoop van hoge prestatie sublimatiemachines heeft Samdam zijn aanbod uitgebreid , dit voor de personalisatie van textiel.  Hiermee biedt Samdam een oplossing aan zijn klanten , verspreid over heel Europa, voor meer dan 20 jaar.

Tassen, reisaccessoires aangepaste sublimatie

Tassen, reisaccessoires aangepaste sublimatie

Read More

Zeefdruk, de ideale personalisatiemethode voor Promotioneel textiel

Met de aandacht gericht op de bescherming van de omgeving, heeft Samdam geïnvesteerd in eco-vriendelijke technieken en verf.  Met het oog op de bescherming van de omgeving heeft Samdam geïnvesteerd in ecologisch vriendelijke technieken en een uitgebreid aanbod aan aantrekkelijke personalisatiemogelijkheden.

Zeefdruk is de meest populaire personalisatiemogelijkheid voor T-shirts wat betreft  een afbeelding of logo met minder dan 18 kleuren.  Het is de ideale personalisatieprocedure, door middel van bedrukking kan een logo aangebracht worden om voor promotionele campagnes.

Read More

Hoe verschenen promotionele producten?

In een eerdere post hebben we vermeld wat promotionele items zijn, in de blog van vandaag vertellen wij u meer over de eerste promotionele items die gebruikt werden waren de buttons gebruikt in de Verenigde Staten door George Washington in 1789 wanneer hij verkozen werd.

In de jaren 1800 werden kalenders bedrukt en houten items werden geïntroduceerd maar kregen pas echt voet aan grond in de tweede helft van de 19de eeuw.  Dit was de start van een geheel nieuwe industrie van promotionele producten zoals we deze vandaag kennen.

Gepersonaliseerde kalenders

Gepersonaliseerde kalenders

Read More

Over relatiegeschenken voor klanten, werknemers en partners

De mythe dat het eindejaar de enige periode is wanneer u relatiegeschenken kan geven is reeds lang verleden tijd.  Elke dag van het jaar is goed genoeg om uw waardering, enthousiasme of loyaliteit te tonen aan de bedrijven waarmee u werkt.

Er zijn enkele groepen mensen die uw geschenk zeker zullen waarderen.  Als u uzelf de vraag stelt wat de beste tijd van het jaar is of aan wie een geschenk te geven dan dient u in het achterhoofd te houden dat deze bedoeld zijn voor mensen of bedrijven die uw zaak helpen groeien.  Daarom dienen de geschenken die u aan hen geeft van hoge kwaliteit te zijn, bruikbaar en gerelateerd aan hun activiteit.

Meestal is deze categorie een klant, werknemer of zakenpartner.  Lees verder voor wat advies wat betreft het beste tijdstip om een relatiegeschenk aan te bieden en wat de doelgroep is.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Read More

Wat zijn Customized producten / Promotionele items met uw logo?

Promotionele producten, ook genaamd promotionele producten met logo, promotionele of zakelijke geschenken zijn deze gebruikt in marketing of merkcampagnes.   Deze worden meestal aangeboden om een bedrijf, merk, event of conferentie te promoten.

Promotionele Items

Promotionele Items

Promotionele producten zijn items  die volledig vervaardigd zijn naar wens van de klant, met logo, merk, reclameboodschap of contact info, ze worden gebruikt op globaal niveau.  Deze worden meestal verdeeld tijdens bedrijfsevents, voorstellingen, productlanceringen, gala’s voor het goede doel, non-profit organisaties, – evenementen,…Hun doelstelling is het voorstellen van ideeën, diensten, merken en producten.
Read More