Kleur

Prijs

t/m


Merk


Katoenen draagtas bedrukken

Wilt u katoenen draagtas laten bedrukken voor onder andere uw onderneming of vereniging? Bekijk dan ons ruime aanbod in kwalitatief goede katoenen draagtassen. Het is niet alleen leuk, maar ook super gemakkelijk. Bestel uw draagtas via onze website!

Bedrukte draagtas met logo, tekst of eigen afbeelding

Bij Samdam kunt u gemakkelijk en snel uw katoenen draagtassen bedrukken. Als eerste moet u bedenken waar u de draagtas voor gaat gebruiken. Bedenk vervolgens hoe het eruit moet komen te zien. Wat voor logo of tekst wilt u bijvoorbeeld op de katoenen draagtas? Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Wij helpen u graag. Wij leveren kwalitatief goed  bedrukte katoenen draagtassen.

Katoenen draagtas met eigen ontwerp

Via onze website kunt u gemakkelijk een digitaal voorbeeld aanvragen. Wilt u een draagtas bedrukken, maar twijfelt u nog over alle details rondom ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Liever wat anders laten bedrukken dan een katoenen draagtas? Bekijk dan ook eens onze koffers en polo's! Of laat uw favoriet T-shirt bedrukken met een eigen ontwerp!

De voordelen van katoenen draagtassen laten bedrukken

Het bedrukken van een katoenen draagtas is niet alleen handig voor uw eigen promotie. U kunt de draagtassen ook aan uw relaties meegeven als relatiegeschenk. Dit is geen harde reclame van uw merk of bedrijf maar juist een kleine attentie.

 

Veel beurzen en evenementen laten een draagtas bedrukken als praktisch aandenken van het evenement.

  • Vijf specialisaties, één aanspreekpunt
  • De keuze is bijna oneindig!
  • Voor elke wens een oplossing
  • Betrouwbaar en snel
Trees
Placeholder

duurzaamheid is geen trend !

Onder het motto “Let's go green!“ hebben wij als doelstelling gesteld om dit jaar 50% meer eco-producten te verkopen. Dit betekent dat we voorrang geven aan geschenken en textiel van gerecycleerde materialen, materialen van biologische oorsprong of biologisch afbreekbare materialen en altijd met de nodige certificaten. Wij werken uitsluitend met producenten die BSCI gecertifiseerd zijn, zodat al onze producten voldoen aan alle Europese normen.


Onze mensen staan voor u klaar