Kleur

Prijs

t/m


Merk

Koffers en Trolleys bedrukken

Wilt u koffers en trolleys bedrukken voor bijvoorbeeld uw onderneming of vereniging? Bekijk dan ons ruime aanbod kwalitatief goede trolleys of koffers. Het is niet alleen leuk, maar ook super gemakkelijk. Bestel uw trolleys of koffers via onze website!

Koffers of trolleys met opdruk

Koffers en trolleys zijn handige items om te hebben voor het reizen, maar ze kunnen ook dienen als een effectieve marketingtool. Door ze te laten bedrukken met een logo of een specifieke afbeelding, kunnen ze worden gebruikt als promotiemateriaal voor een bedrijf of merk te promoten.

 

Er zijn verschillende manieren om koffers en trolleys te bedrukken. De meest voorkomende methode is zeefdruk, waarbij inkt door een scherm met een specifiek patroon wordt gedrukt op het oppervlak van de koffer of trolley. Dit kan een levensechte afbeelding of een eenvoudig logo zijn.

 

Een andere manier om koffers en trolleys te bedrukken is sublimatiedruk, waarbij speciale inkt en heat transfer-technologie worden gebruikt om de afbeelding of het logo in het oppervlak te laten drukken. Het resulteert in een duurzame en kleurechte afdruk die niet zal vervagen of afpellen.

 

Bedruk koffers of trolleys met logo, tekst of eigen afbeelding

Koffers en trolleys met een bedrukking zijn niet alleen een effectieve marketingtool, maar kunnen ook helpen om de eigenaar van het item te identificeren in drukke luchthavens of op andere openbare plaatsen. Bovendien kunnen ze worden gebruikt om specifieke boodschappen of bijzondere gebeurtenissen te vieren, zoals een bedrijfsevenement of een familiereünie.

Gepersonaliseerde koffers en trolleys

Door koffers en trolleys te laten bedrukken met een logo of een afbeelding, kan een bedrijf of merk zich onderscheiden en tegelijkertijd een effectief marketinginstrument creëren.

Liever wat anders laten bedrukken dan een koffer of trolley? Bekijk dan ook eens onze sweaters en polo's! Of laat uw favoriet T-shirt bedrukken met een eigen ontwerp!

 
  • Vijf specialisaties, één aanspreekpunt
  • De keuze is bijna oneindig!
  • Voor elke wens een oplossing
  • Betrouwbaar en snel
Trees
Placeholder

duurzaamheid is geen trend !

Onder het motto “Let's go green!“ hebben wij als doelstelling gesteld om dit jaar 50% meer eco-producten te verkopen. Dit betekent dat we voorrang geven aan geschenken en textiel van gerecycleerde materialen, materialen van biologische oorsprong of biologisch afbreekbare materialen en altijd met de nodige certificaten. Wij werken uitsluitend met producenten die BSCI gecertifiseerd zijn, zodat al onze producten voldoen aan alle Europese normen.


Onze mensen staan voor u klaar