Borduren

Borduren- een klassieke maar trendy methode voor personalisering van produkten.

Borduring is de oudste methode voor het personaliseren van materialen en wordt meestal gebruikt voor textiel. Deze vorm van personaliseren zorgt er voor dat teksten, logo’s en beelden in de kijker gezet worden op een stof met verschillende vormen en texturen.

Dezelfde borduring kan er anders uitzien op andere stoffen of kledingstukken omdat het gewicht, de dikte, de vorm en de textuur van de stof belangrijk zijn.

Geborduurde hemdenGeborduurde pettenGeborduurde fleece

Hoe werkt het?

Een borduurmachine met een interne processor zet het ontwerp en het type borduring samen met de grootte en de kleuren over.

Met deze ultramoderne machines kunnen wel 15 kleuren worden omgezet. Met verschillende frame maten kan een design van elke grootte verwerkt worden, maar het wordt aangeraden dat het ontwerp niet groter zou zijn dan 15 cm. Voor grotere designs raden we eerder zeefdruk, transferdruk  of andere methodes aan.

Borduring wordt meestal gebruikt op petten, mutsen, t-shirts, polo’s, dekens, bags, overalls, sweaters, jeans, etc..

Als borduring gekozen wordt voor het personaliseren van een polo, dan verkrijg je al snel een professioneel uitziende polo. Deze methode kan ook gekozen worden voor 3D effecten of ‘pluizige’ aspecten (waarbij een speciaal schuim gebruikt wordt).

Borduurmachines bij  Samdam BeluxBorduurmachines bij Samdam BeluxGeborduurde T-shirts

Voordelen:

  • Met Logo bordering ziet elk kledingstuk er al snel professioneel uit;
  • Vlakke of onregelmatige stoffen kunnen gepersonaliseerd worden met borduring;
  • Een veeltal van kleuren kan gebruikt worden in het design;
  • Borduursel gaat lang mee (Het design gaat zo lang mee als het gepersonaliseerde artikel).

In onze drukkerij wordt er geborduurd met behulp van speciale Tajima machines met 6 of 8 naaikoppen. Het eindresultaat zal zelfs de meest veeleisende klant overtuigen.

Tot besluit, borduren is een personalisatiemethode die zeer bruikbaar is als je je merk wil laten onderscheiden en het combineert klassieke designs met moderne methodes in kleurvolle designs en vindingrijk materiaal.

Telefoon

Telefoon: Tel: 053/771.200

Bel ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Franko levering

Franko levering

Op bestelling over €500!

© Copyright 2021 Samdam. All rights reserved