Hoe bestellen

Welkom bij samdam.be


Veelgestelde vragen:

1. Hoe kan ik bestellen?
2. Hoe krijg ik mijn product(en)?
3. Hoe kan ik betalen?

1. Hoe kan ik bestellen?

U kunt onze producten bestellen door op onze website uw gewenste producten in uw winkelmandje te plaatsen of door telefonisch contact met ons op te nemen via het telefoonnummer dat onderaan de website vermeld staat. Producten kunnen zowel mét als zónder decoratie besteld worden. De website www.samdam.be is uitsluitend gericht op rechtspersonen.

 

Product bestellen Samdam                

   

U kunt de huidige voorraad van onze meeste producten bekijken. Indien de verkoopprijs van een product niet wordt getoond, dan kunt u klikken op de button Offerte aanvragen, om een prijsopgave op te vragen.

 

Offerte aanvraag Samdam    

 

Om producten te kunnen bestellen op onze website, dient u een account te hebben en ingelogd te zijn. Heeft u nog geen account, dan kunt u deze zelf creeëren op onze website. Om een bestelling met decoratie te plaatsen, dient u alle verplichte velden in te vullen welke getoond worden als u klikt op ‘Bestelling met decoratie’.

Personaliseren voor printen Samdam

Nadat u alle gegevens heeft ingegeven, zal u telefonische benaderd worden door één van onze account managers, voor een overzicht en uitleg van de totale kosten voor decoratie. Tevens krijgt u hierbij gelijktijdig het beste advies over de gekozen en/of toe te passen druktechniek voor uw bestelling, de mogelijke betalingsmethode en de transportkosten.

 

2. Hoe krijg ik mijn product(en)?

Aan de rechterkant van iedere productpagina, treft u een overzicht van de levertijd van ieder product. Deze kan overigens per product verschillend zijn. Het is aanbevolen om de gehele bestelling in één keer te verzenden, wat betekent dat normaliter de langste leveringstijd wordt aangehouden, mits er alleen maar producten worden gekozen met een korte leveringstijd.

Transportkosten:

- GRATIS – voor alle bestellingen boven 500 euro;

- Afhankelijk van gewicht en afstand. De transportkosten voor een koerier zijn niet inbegrepen in de prijzen welke op onze website getoond worden. Deze kosten worden aan de klant bekend gemaakt, nadat de informatie online is ingegeven.

 

3. Hoe kan ik betalen?

De volgende betalingsmethodes zijn beschikbaar op www.samdam.be :

A. Mr Cash Bancontact – online betalingssysteem voor Belgische klanten

B. Creditcard – online betalingssysteem voor alle klanten met een creditcard

C. iDeal – online betalingssysteem voor Nederlandse klanten

D. Bankoverschrijving – betaling op factuur, nadat de goederen zijn ontvangen

 

Wilt u een gepersonaliseerde bestelling doorgeven?
Gelieve ons telefonisch of per email te contacteren en wij helpen u direct verder!
Email : info@samdam.be
Telefoon : +053 77 12 00

 

Telefoon

Telefoon: Tel: 053/771.200

Bel ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Franko levering

Franko levering

Op bestelling over €500!

© Copyright 2021 Samdam. All rights reserved