Sublimatiedruk

Sublimatiedruk – de methode om produkten te personaliseren waarbij jouw ideeën en brand zichtbaar zijn.

Sublimatie is een chemisch proces waarbij hitte getransfereerd wordt en elementen van een vaste naar een gasachtige staat gaan. Jouw logo, design of boodschap wordt eerst gedrukt op een speciale sublimatie pad (zoals een speciaal papier) die daarna overgezet wordt naar de finale pad door middel van de drukpers. De pad moet wit zijn voor het drukken met het sublimatieproces. Sublimatie werkt het best met synthetische stoffen, keramiek, hout of metaal en deze moeten eerst bewerkt worden met acryl of polyester.

De inkt wordt geabsorbeerd door de stoffen en resulteert in een verzachting die niet kan bekomen worden met zeefdruk of DTG druk.

T-shirts, bags, portefeuilles, rugzakken, reisaccessoires, makeup etc. worden meestal gepersonaliseerd met sublimatiedruk waardoor ze waterproof worden en de druk quasi onverslijtbaar wordt. Het eindresultaat is gedetailleerd en lijkt 100% op het origineel.

Sublimatiedruk op tassen Tassen bedrukt met sublimatieTassen bedrukt met sublimatie

Hoe werkt het:

Het logo of design wordt geprint met sublimatie inkt op speciaal papier. Dit papier kan dan op het promotionele produkt geplaatst worden dat bedrukt moet worden (t-shirt, mouse pad, puzzle, etc...) en wordt dan in de verhitte drukpers toegevoegd (200°). De watermolecules verworden tot gas en de kleurpigmenten worden op het artikel getransfereerd. 

Sublimatiedruk stap 1Sublimatiedruk stap 2Sublimatiedruk stap 3

Telefoon

Telefoon: Tel: 053/771.200

Bel ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Franko levering

Franko levering

Op bestelling over €500!

© Copyright 2021 Samdam. All rights reserved